Tre löppass den här veckan

Vilken bra träningsvecka det blev! Tre löppass, ett styrkepass, plus lite cykling och promenader som jag inte ens räknar till träningen. Jag har inte registrerat dem på jogg.se, utan jag ser dem mera som vardagsmotion. Transport från ett ställe till ett annat.

Idag har vädret varit underbart, så det blev löpning. Jag kunde inte låta chansen gå förbi, när det var över 20 grader, sol, klarblå himmel och ingen blåst. Perfekt väder för löpning, tja, för allt egentligen. Efter löprundan la jag mig i solstolen, lyssnade på en podd och drack en kall, bubblig dryck. Det kändes som sommar. Jag behövde gå in för att svalka mig, lägga på solkräm och för att ta av mig kläder. Vilken dag det har varit.

Med dagens löppass inräknat blev det totalt över 22 kilometer löpning den här veckan. För vissa är det ett vanligt långpass, för mig är det det mesta jag sprungit totalt på flera veckor. Till och med på flera månader. På en bra vecka har jag kanske sprungit 15 kilometer totalt, oftast kanske snarare 10-12.

tre löppass den här veckan

Nu ska det här inte bli en vana, att jag skippar den planerade styrketräningen för löpning, men när vädret är så här fint, gäller andra regler. Jag vet att det här är ett undantag. Snart har jag all tid i världen till att träna inomhus. Snart vill jag knappast träna ute mer, jag får ”tvinga” mig själv till att springa.

Idag har jag njutit för fullt. Först löpning, sedan solstol, sedan pizza på Kamu och sedan ännu en promenad/cykling genom Pargas. Det var som den perfekta sommardagen, enda skillnaden var att det var slutet av september och inte mitten på juli.

0

2 tankar kring ”Tre löppass den här veckan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *