En lugnare träningsvecka, kanske

Hur har ni det i snöyran? Allt bra? Själv har jag bestämt mig för att se det här som en lugnare träningsvecka. Vädret får bestämma om jag springer eller inte, i övrigt tränar jag på som vanligt. Kanske det blir mer styrketräning och att det inte ens blir en lugnare träningsvecka. Det blir bara ingen löpning.

tio frågor om vintern

Hur mycket snö kan det komma egentligen? Jag tycker att det räcker nu 🙂 När det dessutom har lovats ännu mer snö och sedan väldigt kallt väder, betyder det att snön kommer att hållas kvar länge. Jag som så är redo för vår nu. Oftast brukar vi vara på en resa den här tiden på året eller veta att vi snart ska på en. Det gör att jag står ut med kylan bättre, för jag vet att snart, snart får jag sol och värme. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska stå ut.

Det känns lite irriterande att ha den här veckan som en lugn träningsvecka, eftersom jag den här veckan skulle ha tid till mer träning. Det är klart att jag kan springa fast snön vräker ner eller när det är – 20 grader, men jag är inte direkt sugen. Då tränar jag hellre annat. Inomhus. Kanske det här är veckan då det blir mycket styrketräning och yoga. Jag har ju mina träningsmål för året och det är lika bra att få det till en rutin direkt. Eller så tränar jag något helt annat. Träningsvideon via Youtube till exempel, det var ett tag sedan sist.

en lugnare träningsvecka

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *