Planer för semestern

Jag har semester den här veckan och för första gången på många år har jag inga planer för semestern. Normalt sett när jag har vintersemester är vi på resa. Kuba, Thailand, Australien, Indien. Tydligen har vi varit på många resor kring den här tiden på året, eftersom Google eller Facebook dagligen påminner mig om det. För två år sedan, för fyra år sedan, för tio år sedan. Tack för det… Det är inte alls så att jag saknar att resa. Inte alls.

planer för semestern

Vädret ska fortsättningsvis vara fint, så jag tänker utnyttja det till max. Mina planer för semestern tror jag får bli en massa träning och utevistelse. Promenader och löpning på isen, bus med Charlie och kanske låna mammas skidor. Jag vet inte när jag skulle ha skidat senast, på lågstadiet? Undrar om jag kan ännu. Ifall jag far på isen och skidar är det i alla fall platt, men inte mycket till spår och alldeles för mycket folk som ser mig 🙂

Jag var på isen idag igen och det är så fint ute. Sol, klarblå himmel och betydligt varmare idag än igår. Nu var det riktigt skönt att vara ute och gå. Jag lyssnade på bra musik och var ute i över en timme. Kanske jag kan ta med mig kaffe och en filt nästa gång, ha en paus på Tjuven. Ifall det blir en nästa gång. Jag vill ändå passa på nu, vem vet när det nästa gång blir så här fint vinterväder.

1

2 tankar kring ”Planer för semestern

 1. Marias Memoarer

  Ja vi får iallafall vara tacksamma för det fina vintervädret som vi fått ha på sistone. Det skulle kunna va så mycket värre, även fast man saknar utlandsresorna förstås..

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Till och med jag har trivts nu när det är vinterväder, det hade faktiskt kunnat vara mycket värre. Men nog saknar jag att resa i alla fall 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *