Planerad vilovecka

Förra veckan blev det mycket träning eftersom jag hade semester. Den här veckan är istället tänkt som en planerad vilovecka. Det är sportlov just nu vilket för mig betyder mer jobb. Längre dagar och mer att göra, och mindre tid till träning. Det passar därför bra att ha en planerad vilovecka just nu.

Kroppen känns lite sliten, men jag tror främst att det beror på jobbet och inte på den ökade träningsmängden förra veckan. Plus att det är svinhalt ute och jag går och spänner mig för att inte ramla. Jag har liksom träningsvärk i framsida lår. Fortsätter det att vara så här halt tror jag att jag måste ta mina Icebugs. Nu har jag gått i vanliga vinterstövlar. Eller snarare slirat fram. För en vecka sedan var det minus tio grader, jag sprang på isen och det var härligt vinterväder. Nu är det plus fem, dimma och svinhalt.

en planerad vilovecka

På fredagen är jag ledig och då blir det antagligen veckans enda träningspass. Jag tror vädret får bestämma om det blir löpning eller styrketräning. Jag kan kanske träna på söndagen också, men det är inget jag stressar över. Det här ska ändå vara en lugnare träningsvecka, med syftet att låta kroppen återhämta sig. Komma tillbaka ännu starkare och med mer energi.

Nästa vecka kan jag sedan träna på som vanligt igen. Löpning, styrketräning och pass via Youtube. Tyvärr blir det nog inte mer skidåkning eller fler promenader på isen. Jag tror att allt har smält bort redan.

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *