Dubbskor eller inte

Springa med dubbskor eller inte, det är den stora frågan nu inför varje löppass. Jag har sprungit alla löppass förutom ett i mina Icebugs det här året. Alla. Vet ni hur många gånger det är? Jag börjar vara trött på att springa i dem nu.

De är klumpiga och tunga och mina fötter tycker inte riktigt om att springa i dem mer. Jag vill ha ett par lättare skor som bättre passar mina fötter. Icebugs är jättebra i halka, men de är så klumpiga. Åtminstone de jag har. Jag har aldrig provat ut/valt dem och köpt dem, jag vet inte ens vilken modell jag har, utan jag fick dem av mamma. (Tack mamma!). Eftersom de varit så bra i halkan har jag aldrig orkat köpa nya och därför heller aldrig hittat ett par som kanske bättre skulle passa mig.

dubbskor eller inte

Nu tycker jag att jag nästan skulle klara mig utan dubbskor. Visst det är ännu halt på vissa ställen, men det är också riktigt fina bara vägar på många ställen. Jag längtar efter snabbskor och intervaller, men där är vi inte ännu. Men jag borde väl kunna springa i mina trailskor. Det var ju därför jag köpte dem. För att ha en mellanvariant. Inte metalldubbar, men ändå en grövre sula.

Jag tror att jag imorgon ska våga springa i andra skor än Icebugsen. I värsta fall får jag gå hem och sedan konstatera att det inte var läge att springa i andra skor ännu. Då vet jag i alla fall. Hur hade du gjort? Dubbskor eller inte?

3

2 tankar kring ”Dubbskor eller inte

 1. Martina

  Tyvärr dubbskor,gillar mina asics men är nog trött på dem efter denhär isiga vintern. Både i Pargas och Karis är alla de vägar och stigar jag gillar jättehala på vissa ställen och jag vill absolut inte gå mitt i länken, jag vill springa. Så varje morgon också dubbskorna då jag ska på jobb,sen byter jag på skolan.Har släpat på dubbskorna på tåg,i bilar och på bussar🤭.Ännu denhär veckan behövs de säkert men kanske sen kan de få åka i vintervila,asicsen!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag hoppas också att dubbskorna kan gå i vintervila efter den här veckan. Nu tycker jag att det lovats varmt flera dagar i rad, så jag hoppas att isen kommer att smälta nu äntligen

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *