Vem minns de nya skorna?

Vem minns de nya skorna som jag köpte i december? Ingen? Inte jag heller. Jag har inte ännu heller testsprungit dem. Jag väntar på bättre väder för jag vill inte förstöra dem direkt. Det är klart att de kommer att bli smutsiga efter några få användningar, men de är så fina just nu. Fast det är lite synd när de bara är i sin låda och väntar på att få bli använda.

new balance 1080 v13

Jag har nästan glömt bort att jag har dem där och väntar. Det har till och med gått så långt att jag kollat på nya skor på nätet och så kommer jag på att just det ja. Jag har ju dem som jag inte ens plockat upp ur lådan ännu. Jag får inte köpa nya skor!

Nu hoppas jag verkligen att det var den sista omgången snö för i år. Som tur har det smält bort ganska fort och jag kunde springa på som vanligt idag. Det var mest blött. Idag hade inte varit läge att testspringa de nya skorna, men kanske nästa vecka sedan. Då är det redan maj, vilket betyder att jag ska steppa upp löpningen mer. Då börjar maratonträningen på riktigt och jag ska byta träningsupplägg. Jag ska skriva skilda inlägg om både pulsträningen och om hur jag tänker framåt.

inte de nya skorna

Nu ska jag ladda mentalt för att orka springa långpass imorgon. Jag hoppas på fint väder, men så länge det inte ösregnar är det väl godkänt.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *