Om Hopihopi

Hopihopi startades i februari 2015. I början blev det inte många inlägg, men nu bloggar jag flera gånger i veckan. Hopihopi är finska och betyder ungefär som engelskans chop chop. Sätt fart. Det försöker jag göra, gärna i ett par löparskor.

Jag började springa i april 2012, minns inte ens varför mer. Det bara blev så. Jag hade aldrig sprungit tidigare. Jag började från noll och mina första löppass kan inte klassas som löpning. Jag sprang och gick om vartannat tills jag inte behövde gå mer. Då var jag fast. Springer flera gånger i veckan och deltar i ett par lopp per år. Jag har sprungit allt från 10 kilometers lopp till maraton. Jag har hemliga drömmar om att delta i triathlon, men simningen skrämmer mig.

Den här bloggen handlar mestadels om träning, men även recept förekommer, oftast vegetariska. Jag försöker inspirera till en aktiv och hälsosam livsstil. Jag delar med mig om jag lagat något gott och som jag tror att även andra kan tycka om. Jag delar också med mig om mina träningspass, både bra som mindre bra.

Heidi heter jag förresten. Från Pargas, Finland.

hopihopi

 

 

10

2 tankar kring ”Om Hopihopi

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Cykling och powerwalks är ju super det med! Man måste ju inte springa, även om det är det jag tycker mest om

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *