Trodde ni att jag var hälsosam

Det här är ett inlägg jag fick inspiration till att skriva efter att en kollega såg mig äta godis på jobbet. Hon verkade helt förvånad över att jag åt godis. Nu vet jag inte vad ni tror, men trodde ni att jag var hälsosam? Även om jag tränar mycket, är ju inte det hela sanningen. Jag tycker om mat. Godis, chips, ostar, vin och en och annan pizza. Jag tänkte visa en del av vad som finns i skafferiet som kanske inte kan klassas som hälsosamt.

Med det sagt vill jag väl ändå säga att jag för det mesta nog äter bra och hälsosamt. Men det finns den där andra sidan också, som gillar godis. Balans och sånt.

lunch på fyra ingredienser

Snackpot
Snackpot är livet. Vad skulle jag göra utan dessa? Lunch, middag eller mellis. Ibland det enda jag hinner äta på jobbet. Det har gått helt överstyr och nu äter alla på jobbet också snackpot. Det är bara så enkelt. Finns i tusen smaker, är varm mat, går fort att laga och lika fort att sleva i sig.

trodde ni att jag var hälsosam

Godis
Det finns exakt två godispåsar jag köper, förutom lösgodis och choklad. Det är dessa. Tutti frutti exotic fruits finns bara i K-butikerna och det gäller att bunkra upp när jag är till Reimari. Minst två påsar måste alltid finnas hemma för jag äter typ en påse i veckan… Ifall ni inte vet vad ni ska köpa till födelsedag eller jul, kan ni alltid köpa dessa påsar.

Chips
Äter jag inte godis på helgen, äter jag chips. Ibland med dip, ibland smaksatta chips. Taffel är bäst, men det är väl självklart?

trodde ni att jag var hälsosam

Bars
Hinner jag inte äta på jobbet är det bars som gäller. Och så undrade jag varför jag ibland blev tokslut när jag cyklade hem och inte hade någon energi.

Risifrutti
Okej, det här är inte risifrutti, men det är såå mycket bättre. Bär med vaniljsås. Jag skriver yoghurt på inköpslistan och köper det här. Köpte i misstag vanlig risifrutti någon gång och besvikelsen när jag kom hem. Var är min sås? Jag vill inte ha kall gröt.

Trodde ni att jag var hälsosam?

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *