April har varit en bra träningsmånad

Det är snart dags att igen sammanfatta en månad, men april är faktiskt inte över. Planen är att imorgon ännu springa ett längre pass, innan det är dags för sammanfattning. Även utan morgondagens löppass har april varit en bra träningsmånad. Fast det nu har snöat och inte varit det bästa löpvädret.

Förra veckan blev det bara två löppass. Jag vet inte varför jag skriver bara, för båda löppassen var bra. Ett riktigt långt löppass, och ett kort men snabbare pass. Dessutom blev det två styrkepass och ett simpass. Nu börjar jag vara där i min träning att löppassen är de viktigaste passen. Det är det som räknas. Blir det bara två löppass, tycker jag att det blev en sämre träningsvecka.

Imorgon är planen som sagt att springa ett längre pass igen. Det har äntligen (!) lovats sol och värme. Efter morgonens pass kommer jag att skriva en utvärdering av pulsträningen och om mina kommande träningsplaner, men imorgon är det ännu april. Rätt ska vara rätt. Det var ungefär till april som jag hade tänkt hålla på med pulsträningen och det här träningsupplägget. Det blev egentligen längre än jag hade trott, mest på grund av vädret. Jag hade ju hoppats på lite varmare väder och att kunna springa intervaller. Eller snabbare pass. Men kommer det en meter snö, då springer jag inte intervaller.

april har varit en bra träningsmånad

Jag blir fortfarande nästan förvånad över hur mycket jag springer och över hur bra det känns. April har igen blivit en bra träningsmånad. Jag trodde att det skulle bli mindre löpning än i mars, men det blir till och med mer.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *