Happy days!

Det blev visst lite bloggpaus igår, men det var verkligen full rulle hela dagen. Jag hann knappt sätta mig ner och vila, för att inte tala om att läsa bloggar eller blogga själv. Jag var ledig igår och det var även sambon och vi hade bestämt oss för att fara till diverse varuhus som Ikea för att kolla in lite grejer vi behöver.

Det var skönt att vara i affärerna på en måndag, eftersom vi fick vara för oss själva. Jag jobbar ju oftast helger och då vill man kanske inte annars heller fara eftersom ”alla andra” är där då. Nå ja hursomhelst, så tog det hela dagen…

När vi kom hem så skulle jag iväg och träffa några vänner, så det var bara ett snabbt ombyte av kläder och iväg igen. Mina lediga dagar brukar ibland vara så, det är från ett ställe till ett annat som gäller. Det är mycket som ska hinnas med. Så igår var jag knappt hemma alls.

Idag är det igen jobb som gäller, men före jobbet ska jag äta en bulle. Det är ju fastlagstisdag (som vi kallar det i Finland) idag och det måste ju firas. Därav rubriken happy days. Bullen var faktiskt riktigt god även om den var köpt. Och självklart med mandelmassa.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *