Fröken tröttmössa och sjuk?

Idag har jag känt mig så trött och ovanligt slut i kroppen. Jag har jobbat många timmar och när jag kom hem ville jag bara lägga mig ner i soffan och sova. Jag har inte feber, men allt känns inte riktigt okej i kroppen. Jag har lite känningar i halsen, den är inte direkt sjuk, det känns mer som om jag har varit på konsert och skrikit hela natten.

Tanken var ju att jag skulle springa hem från jobbet imorgon och få till veckans långpass. Jag tror jag får skippa det. Eller i alla fall korta ner passet. Jag vill inte riskera att bli sjuk ”på riktigt”, även om jag inte har något inplanerat, så vill jag ju inte vara sjuk. Förstås.

Jag har försökt kurera mig med varmt citronvatten med honung och med coldzyme. Jag hoppas att det hjälper och att jag känner mig bättre imorgon. Vill inte bli sjuk! Jag får alltid sån hemsk hosta, det kallas för ”Heidi-hosta”. Jag hostar och hostar, jag väcker alla grannar, men slemmet lossnar helt enkelt inte. Usch!

Håll tummarna för mig att jag inte blir sjuk!

0

0 tankar kring ”Fröken tröttmössa och sjuk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *