Från ett nervöst hotellrum

Nummerlappen är hämtad, kläderna är framplockade, peppen total och nervositeten är hög. Jag sitter på vårt hotellrum och försöker lugna nerverna och tänka positivt. Jag vet att jag kommer att fixa det, men att det kommer att bli både jobbigt och tungt. Jag är laddad och redo att springa.

Jag ska försöka uppdatera bloggen imorgon, men snabbare uppdatering får ni på min instagram. Kanske jag även uppdaterar under loppet…

0

4 kommentarer

 1. Lycka till! Du klarar det! 💪

 2. Grymma du, bara njuuuuut! 😀
  Du fixar´t!

  • hopihopi

   9 september, 2018 at 15:19

   Tack för pepp! Jag tror faktiskt jag njöt största delen av tiden och jag är riktigt nöjd över min prestation 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑