Jag vill springa

Jag vet att jag har skrivit att jag ska satsa på styrketräningen den här hösten, men om det har lovats 22 grader och sol, då är det väl inte höst heller? Då gäller inte styrketräningsplanerna. Visst?! För oj vad jag vill springa. Springa en sista gång på flera månader i shorts och t-shirt. För let’s face it. Jag lär ju inte kunna fara på en resa nästa vinter och springa på stranden. Det kommer att ta evigheter innan jag kan springa i shorts igen. Bäst att passa på medan jag kan.

jag vill springa

På fredagen sprang jag i t-shirt och vanliga tights. Jag svettades som om det var mitt på sommaren. Det var såå varmt. Det är nästan oktober, och jag springer i t-shirt. Jag hade lätt kunnat springa i mindre kläder, men vågade inte. Jag tänkte inte på att det kunde vara så varmt som det faktiskt var och imorgon ska det vara ännu varmare.

Den här veckan har jag gjort mitt viktigare styrkepass, där jag fokuserar på benen. Imorgon var planen att göra pass nummer två. Passet där jag fokuserar på överkroppen. Därför tänker jag att om jag vill springa, kan jag göra det. Det viktigare styrkepasset är ändå gjort. Snart lär det vara kallt, regn, rusk, storm och allmänt blä väder i alla fall. Då kommer jag ha all tid i världen för styrketräning. Då lockar det säkert mer att träna inne.

När väderleksprognosen lovar sommarvärme, då springer man. Eller hur?!

1

7 tankar kring ”Jag vill springa

 1. Martina

  Just det!Vi sprang också en riktigt bra tia i omväxlande natur i Raseborg.Kändes lätt och bra fast det var varmt.Brukar sällan springa längre än 6-8km men det är bra att påminna sig sjäkv om att man faktist orkar mera då och då.Imorgon vandring på skogsvägar och kanske lite trattisar?Tänker njuta av det fina vädret till fulla muggar.Så vackert i naturen????

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jaa! Det gäller att njuta nu medan det är sommarvärme och fint i naturen. Snart är det ändå regn och rusk och sedan har man all tid att vara inne. Superbra gjort med tio kilometer!

   Svara
   1. Martina

    Jo visst känns det bra ibland med en 10a men jag är definitivt ingen ultrarunner?tycket det blir tråkigt om man springer väldigt långa sträckor.För mig ska det vara roligt att springa.

    Svara
    1. hopihopi Inläggsförfattare

     Det är klart att det ska vara roligt att springa. Men sen samtidigt vänjer man sig nog också vid längre sträckor. Säger hon som för tillfället springa åtta kilometers rundor 🙂

     Svara
     1. Martina

      Ja ibland har man det bara i sig.Dagar då man sovit gott,vädret är perfekt och man bara har den där energin,tankat rätt.Då känns det härligt.Normalrundorna är nog mellan 6 och 8km särskilt på vintern då det är halt och jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *