Hemmaträning via Youtube

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker om vintervädret eller inte. Jag tycker att det är fint ute, men det är nog lite för kallt för min smak. Det är en sak att springa mitt på dagen, i solsken. Det är en annan sak att springa efter jobbet, sen eftermiddag i -14. Så jag valde att inte springa. Vädret får bestämma, jag hoppas kunna springa under helgen istället. Nästa vecka är jag dessutom ledig, då kan jag fast springa varje dag om jag vill. Istället för löpning, blev det hemmaträning via Youtube.

hemmaträning via youtube

Det var ett bra tag sedan jag tränade via Youtube, främst för att jag sällan hittar ett program som jag tycker att är bra. Adriene och hennes yoga är ju skilt förstås, men bra styrkepass eller pass med fokus på kondition är svårare att hitta. Jag tycker kanske mest att det är fånigt, eller så är det så dålig kvalité att jag inte fokusera på något annat. Dåligt ljud, dålig bild, filmat i något vardagsrum med en massa saker runtomkring. Att allt bara skriker hemmaträning via Youtube.

Idag var jag sugen på ett blandat pass med både pulshöjande övningar och styrka. Jag hade ändå energi för att springa idag, jag tyckte bara att det var för kallt. Dessutom tränade jag redan styrka igår och jag ville inte göra två styrkepass i rad. Jag har tidigare, tror jag, tipsat om Popsugar Fitness på Youtube. Där finns en massa proffsiga träningsvideon med olika fokus. Jag klickade runt ett tag, innan jag bestämde mig för ett som såg bra ut. En timme långt, hopp blandat med knäböj. Typ.

Herregud vad tungt det var. Det märktes att jag inte gått på ledda pass på ett bra tag. Varken på gym, eller via Youtube. Även om jag tränat, är det annorlunda när någon annan bestämmer övningar. Så här många, så här länge och 10 burpees på det. Jag hade inte direkt gjort burpees om jag tränat själv 🙂 Svetten sprutade, pulsen var hög, men det var precis vad jag var ute efter.

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *