Yoga för fötter

Jag har sagt det tidigare, men Adriene och hennes yoga via Youtube har verkligen allt. Om jag sen är ute efter ett 10 minuters pass eller en timmes. Ett lugnare, eller ett med mer flow och tempo. Vilken kroppsdel som än kan tänkas behöva lite kärlek och omtanke. Där finns allt. Min träningsplan för hösten är att fokusera på styrketräning och ta tag i mina fotproblem (igen). Jag har slarvat med rehabövningarna jag fick av fysioterapeuten. Igår hade jag redan gjort min träning, men eftersom den var via Youtube och jag redan hade det öppet, tänkte jag att… Undrar om Adriene har yoga för fötter? Klart hon hade det.

yoga för fötter

Jag tror nästan att jag har hittat en ny favorit. Det ser så enkelt ut. Hur svårt/tungt kan det vara liksom? Att stå på en handduk med hälarna i golvet. Vilken bra stretch och precis vad jag behövde. Den videon kommer jag definitivt att återkomma till. Mina fötter kommer att tacka mig. Det fanns också en massa andra videon på temat yoga för fötter, med andra instruktörer. Jag ska fortfarande göra mina rehabövningar, men jag tror att jag även kommer att lägga till det här.

Jag ska inte slarva med fotvården och rehaben. Mina fötter behöver omtanke och mina vader behöver stretchas. Jag ska göra mina tåhävningar, rulla med triggerbollen (AJ!) och göra mina andra övningar. Här ska det byggas starka ben och bra fötter.

1

4 kommentarer

 1. Adriene är jättebra! Jag använder ofta hennes videor både för min egen yoga och för att inspireras när jag ska hålla yogapass <3

  • hopihopi

   22 september, 2019 at 21:49

   Adriene är bäst! Jag återkommer alltid till henne, även om jag ibland testar på andra instruktörer via youtube

 2. Tack för tipset till den här videon!
  Jag behöver verkligen det här för mina fötter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑