Jag trodde det var vår redan

Snö?! Vad är nu det här för skämt? Jag trodde det var vår redan. För bara någon dag sedan satt jag på terrassen i solen och njöt och nu snöar det. Jag som hade planerat att gå långa promenader och att springa i mina snabbskor den här veckan. Jag vill inte ha mer snö nu. Som tur verkar allt smälta bort, men ändå. Jag trodde det var vår redan.

jag trodde det var vår redan

Det är klart att jag ändå tänker träna den här veckan, men det är mycket roligare att göra det när det är fint väder. Jag längtar till att springa i mina snabbskor på sopade gator. Att kunna springa i t-shirt för första gången. Eller ännu bättre, att kunna springa i shorts och linne. Jag vill cykla. Både som träningsform och göra utflykter. Jag har redan funderat på olika ställen jag vill cykla till i sommar. Några favoriter från i fjol och några nya ställen att upptäcka. Bara det skulle sluta snöa först!

Idag har det varken blivit promenad eller löpning. Istället gjorde jag veckans styrkepass. Jag är uppe på maxvikt på stången i benövningar igen och det känns kul.  Jag orkar inte lika många repetitioner som med lättare vikter, förstås, men det är kul att veta att något har hänt. Att jag kan lyfta tyngre igen. Det känns som om det var länge sedan jag var uppe på maxvikt. Kanske det blir fler tunga styrkepass den här veckan ännu. Jag tror att vädret får bestämma träningen.

Vad tränar du i veckan?

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *