Hänt sen senast

Tja, vad har hänt sen senast egentligen? För mig, personligen, inte mycket. Världen, desto mer. Jag försöker göra ett aktivt val att inte kolla alltför mycket på nyheter och läsa allt jag kommer över för att inte ångesten ska ta över. Just som det kändes att coronapandemin gick mot ett bättre håll, så händer det här. Det är inte bra för en som grubblar mycket. Men hänt sen senast skulle det här inlägget handla om.

hänt sen senast

Jag har:

Sprungit. Löpning är min terapi och där jag kan sortera tankar och bara vara närvarande i stunden. Koppla bort allt annat. Jag har sprungit långpass i solsken och njutit av varje minut. Så skönt och så välbehövligt.

hänt sen senast

Testat ny mifusmak, Tikka Masala. Jag älskar mifu, men det är nog ingen hemlighet. Det har förekommit ett och annat recept med mifu på bloggen. Gårdagens middag var mifustrimlor, grädde, microbulgur och frysta gröna ärter. Tog kanske 15 minuter att laga och jag tyckte i alla fall att det var gott.

Varit på ansiktsbehandling. Länge sedan sist för jag har inte hittat en tid som passat mig. Också väldigt skönt och väldigt välbehövligt. Nu ska det bli en vana igen att gå en gång i månaden. Min hud behöver det.

Kollat på UMK. Jag har aldrig sett på programmet tidigare, jag brukar föredra mellon. Främst för att nivån brukar vara mycket högre där. Men jag blev faktiskt positivt överraskad, det var inget bidrag som var direkt dåligt.

Planerat in besök till simhall och gym igen. Nästa vecka blir det av och jag längtar redan. Undrar om jag kan simma ännu? Inte för att jag någonsin egentligen kunde det, men har jag tappat allt?

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *