Jag orkar inte med vädret

Jag orkar inte med det här vädret mer. När jag skrev om mina träningsplaner för april skrev jag att vädret skulle få bestämma träningen. Kanske jag kan cykla eller vill springa intervaller för att det är så fint väder. Jag hade väl aldrig trott att det fortfarande skulle lovas snö (!) i slutet av april. Jag orkar inte. Det kan på riktigt inte komma snö när det är den 23 april. Det är ju som om det skulle snöa på sommaren.

jag orkar inte med vädret

När jag kollar tillbaka på gamla blogginlägg så hade jag haft t-shirt premiär vid den här tidpunkten. Jag vägrar att plocka fram mina dubbskor igen. Gatorna är sopade för länge sedan, nu är det vår för tusan. Det räcker nu!

Jag ville springa 20 kilometer innan april är över och jag trodde att det skulle vara lätt. Det är det säkert också. Det är inte orken eller konditionen som hindrar mig, det är vädret. Imorgon skulle jag ha gott om tid, men då lovas det massor med snö. På torsdagen skulle jag också ha en möjlighet, men då ska det istället ösregna.

Istället är planen nu att träna styrka hemma imorgon och kanske springa ett kortare långpass på torsdagen. Det är ju förstås bra det med, men inte vad jag ville. Det var nu jag ville steppa upp löpningen. Springa längre pass och mer volym. Skylla på vädret gör man i februari, inte i slutet på april.

Men ja ja, slut på klagovisa. Fast jag är nog inte den enda som är sur över vädret. Det finns säkert många andra som också längtar efter vår och sol.

 

1

2 tankar kring ”Jag orkar inte med vädret

  1. Frido

    Nej man orkar verkligen inte!! Föret!! Kylan!!! Har äntligen kommit ur vinterns förkylningsmaraton och försöker springa 3-4 ggr i veckan, men vädret….! Lyckligtvis fick skärgården mindre än Pargas så hoppas det snart är borta.

    Svara
    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Här har det som tur redan smält ganska mycket så nu hoppas jag verkligen att det blir vår. Det räcker nu!!

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *