Graceloppet here I come

Jag har ju helt glömt bort att skriva om Graceloppet. Det är alltså ikväll, närmare bestämt om två timmar. Det är alltså en lekfull ”tävling” uppe på däck på Viking Grace. Det är andra gången som loppet ordnas. Jag skulle delta redan ifjol, men var då för sen för att anmäla mig.

Det är en timmes lopp på Viking Grace. Banan är ca. 300 meter och så springer man helt enkelt så långt man hinner. Sträckan mäts nog, men det är ingen tävling. Det är mest ett jippo. Både jag och sambon ska delta och jag är iaf jätteivrig. Dessutom ska det imorgon sedan ordnas en massa föreläsningar angående löpning; hur man laddar inför lopp, hur undvika skador, vad man ska äta… Det ser jag kanske mest framemot, föreläsningarna. Jag hoppas på en massa nyttig information och mera inspiration till min egen träning.

Lovar att fota mycket. Det är iaf fin miljö som loppet springs i. Loppet startar direkt när båten lämnar Åbo hamn och så springs det sedan i den åbolänska skärgården i solnedgången. Förutsatt att det är solnedgång då. Hittills ser vädret iaf lovande ut.

På återhörande!

0

0 tankar kring ”Graceloppet here I come

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *