Sagt och gjort och shortspremiär

Idag efter jobbet blev det då dags för en liten löptur. Jag for ut en åtta-tiden på kvällen. Då var det ännu varmt och skönt ute så det blev shortspremiär för mig. Hittills har jag bara sprungit i 3/4 tights eller hellånga, men nu tyckte jag att det var så varmt att shorts var ett måste. Svetten bara rann när jag kom hem och då tyckte jag ändå att jag sprang lugnt. Är väldigt tacksam över att mitt halvmaraton gick förra lördagen och inte imorgon. Det har nämligen lovats över 25 grader imorgon och jag kan bara tänka mig hur mycket jobbigare det skulle ha varit att springa då.

Så mycket som jag älskar sol och värme så är jag nog inte lika förtjust att springa i det, och mitt på dagen dessutom. Dagens runda gick iaf hur bra som helst. Det blev min vanliga ”testrunda” och allting kändes bra i kroppen. Jag har nog återhämtat mig bra från halvmaratonet. Så nästa vecka blir troligtvis en normal träningsvecka igen. På det igen bara!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *