Packat och klart

Imorgon reser vi till Tallinn med morgonbåten från Helsingfors. Vi har bilen med oss och resan borde bara ta två timmar. Förhoppningsvis går allting smidigt och vi kan checka in på hotellet snabbt. Vi har varit i Tallinn många gånger förut, dock bara en gång med bil tidigare.

Planen är att ungefär direkt efter vi checkat in gå och hämta ut min nummerlapp och kolla in området. Så att jag inte behöver vara nervös för det utan att jag har allt klart inför söndagen och vet vart jag ska och sånt. Det är ju nog på samma ställe som i fjol, men jag gillar att ha koll. Så behöver jag inte stressa på söndagen sedan utan kan bege mig till starten i lugn och ro. Lördagskvällen blir sedan att ladda på hotellrummet och ta det lugnt.

Starten går på söndagen klockan tolv. Alla som springer halvmaraton startar samtidigt, men här finns det olika startfållor. Jag ska tydligen starta i grupp två (av åtta). Då när jag anmälde mig så skulle man ange en beräknad sluttid och jag satte under två timmar och tydligen får man starta i grupp två då. Planen är ändå att inte starta i den takten, jag ska inte förivra mig i början. I.o.f.s. så vet jag ju inte hur snabbt de andra springer heller. Ifjol när jag anmälde mig så hade jag beräknad sluttid på 2:20 och då startade jag i grupp fem. Oberoende var jag brukar stå i starten så står jag alltid ”fel”. Folk springer om mig till höger och vänster, jag försöker springa om folk. Det brukar bara vara ett enda kaos… Så det spelar väl inte så stor roll var jag står egentligen, det brukar jämna ut sig sen efter ett tag.

Jag tänkte visa lite vad jag ska ha med mig på resan. Detta är bara det som är enkom för loppet. Det har lovats ca 15 grader och mulet väder så troligtvis springer jag i korta tights och t-shirt. Men för säkerhets skull har jag även med mig långa tights. Plus överdragsbyxor och jacka, strumpor, sport-bh, kompressionsstrumpor att ha på efter loppet… Och diverse krämer och piller, handduk, mobilhållare, lurar för musik… Plus sedan då allt annat som jag ju också har med inför resan. Vi kommer hem först på måndagen så vill ju ha vanliga kläder med mig också.

Featured image

Håll tummarna för mig på söndagen! Tack!

0

0 tankar kring ”Packat och klart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *