Halt, halare, halast

Så var det idag på min löptur. Nästan all snö har regnat bort och nu är allt antingen snösörja eller isbana. Mysigt… not! Jag tänkte först stanna hemma efter jobbet och inte ta en löptur utan träna hemma istället, men bestämde mig iaf för att fara och testspringa.

Det gick förvånansvärt bra. Lite trippande och tassande på sina ställen, men jag föll inte. Farten blev ju långsammare än normalt, men det spelar inte så stor roll i dagsläget. Just nu vill jag bara komma igång igen och ta mig ut på mina planerade pass. Idag blev det trots allt sju kilometer och med tanke på att jag inte ens tänkte springa först (och omständigheter) så är sju utmärkt.

Imorgon blir det vilodag och så blir det långpass/längre pass på fredagen. Då hoppas jag på bättre vägar, bar mark skulle vara drömmen. Tänk att få springa på torra asfaltvägar igen… In my dreams…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *