Gårdagens pass och veckoplanering

Igår sprang jag det längsta jag gjort på ett bra tag. Först var det jul och långledigt och då blev det lite si och så med träningen och sedan var jag förkyld, men nu är jag tillbaka igen. Igår blev passet hela 10,5 kilometer, så t.o.m. längre än planerat.

Jag hade ju tänkt springa tio, så jag är mer än nöjd över passet. Nu kanske ni tycker att tio kilometer är väl ingenting, men för mig i dagsläget är det bra. Nu kan jag börja öka på mängden igen. Det var ett kämpigt pass igår, det hade snöat på natten och plogbilen hade inte riktigt hunnit med, så det var mest snömodd och sörja. Med tanke på omständigheterna är jag riktigt nöjd över farten också. Skönt att känna att jag är tillbaka!

Den här veckan tänkte jag försöka få in tre löppass, ett styrketräningspass och en zumbatimme. Styrketräningen har jag faktiskt redan avklarat nu på morgonen, sitter här med en härligt darrig känsla i benen. Imorgon blir det ett löppass efter jobbet, högst antagligen ett vanligt distanspass.

Onsdagen blir en vilodag, då ska vi nämligen på teater med sambon på kvällen. På torsdagen blir det zumba igen. På fredagen är jag ledig så då hade jag tänkt mig veckans lite längre löppass. En 12-13 kilometer skulle sitta fint och då är jag nöjd och uppe i nästan normala långpass för min del. Innan förkylningen så sprang jag långpass på 14-16 kilometer, det får bli nästa veckas längder tror jag.

I helgen blir det jobb för min del, så lördagen blir antagligen veckans andra vilodag. Under söndagen hoppas jag få till ett tredje löppass, men brukar oftast vara ganska trött efter jobbet då, så det blir antagligen ett kort pass då. Ett kravlöst pass helt enkelt, bara ut och rensa huvudet och tankarna efter en stressig helg på jobbet.

Hur ser din vecka ut? Har du planerat att träna?

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *