Fredags fartlek

Ah, semestern är här! För att fira det bestämde jag mig för att fara på en springtur efter jobbet. Okej då, jag skulle väl ha farit på en runda i alla fall, men nu kände jag mig extra sugen. Det liksom pirrade i kroppen och jag hade en massa förväntansfull energi så vad passar då bättre än att springa lite intervaller. Närmare bestämt fartlek.

Fullt ös upp för backen, så lite småjoggande emellanåt för att sen igen pinna på för allt vad tygen håller. Idag var det nog mest huvudet som ville springa, benen hängde inte riktigt med. Jag tror att min styrketräning från tisdagen sitter i fortfarande, så jag hade lite sega ben.

Jag ville hemskt mycket, men fick inte till tekniken när farten blev högre. Jag liksom snubblade över mig själv, men kul var det i alla fall. När jag kollade på kilometertiderna efteråt så hade jag varit under 5:00 tempo ibland. What? Heja mig!

En annan kul grej för idag som jag inte kan förstå hur jag har missat ? House of cards börjar ju idag. Har du sett serien? Nu väntar jag bara på Game of thrones då…

Glad fredag!

0

0 tankar kring ”Fredags fartlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *