Värmen återvände

Jag har varit ledig hela dagen idag och passade på att fixa i trädgården eftersom det har varit så fint väder. Som jag har skjutit upp det. Nu fick jag äntligen rensat bland rabatterna så det ser lite bättre ut. Inte som en enda stor rishög… Jag planterade även en boysenbärbuske, som vi köpte igår, jag hoppas att den kommer att ge mycket bär. Hallonen växer bra hos oss i alla fall, så boysenbären borde ju även göra det… Hahaa, som om jag vet något 🙂

Efter allt rensande och planterande satte jag mig i solen med en god bok och en stor kopp kaffe. Det var så skönt att äntligen känna lite värme igen. Att klara sig med bara t-shirt och inte behöva frysa. Det var t.o.m så varmt att jag var tvungen att gå in och lägga på solkräm. Ah doften av Hawaijan tropic… <3

2016-05-20 18.40.31

Tyvärr var det inte den bästa uppladdningen inför ett löppass i kväll. Kom ihåg att dricka gott folk! Annat än kaffe då… Pulsen var hög och kroppen kändes seg. Jag fick gå lite mellan varven, så att pulsen skulle komma ner lite. Jag kände mig inte andfådd, så jag tror nog att värmen påverkade pulsen.

Imorgon blir det en vilodag och på söndagen blir det veckans sista pass. Jag tänkte springa hem från jobbet igen och således avsluta veckan med ett långpass. Jag vill hinna hem i tid bara, för förhoppningsvis spelar Finland i final i hockeyn och jag vill ju självklart se på det. Och gärna hinna duscha och sådant innan!

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *