På jakt efter nya skor

Jag behöver nya löparskor. Den här gången behöver jag faktiskt nya, inte bara vill ha. Det är bara så svårt att veta vad som är en bra sko för mig. Dessutom är det ju inte direkt gratis heller, så jag vill ju välja rätt. Inte välja en sko som inte passar och så har jag betalat massor för dem. ( och jo jag vet att jag kan köpa billigare på nätet, men jag vill ju pröva först…)

På torsdagen efter jobbet tänkte jag försöka hitta ett passande par åt mig. Jag är ute efter ett par skor för längre pass och asfaltlöpning. Jag tycker att jag underpronerar (supinerar), så en neutral sko helt klart. Problemet är att jag tycker att det finns mest skor med pronationsstöd… ifall jag vill ha en sko menat för underpronering så har jag typ två par att välja mellan. Asics Nimbus och så var det en annan jag inte minns namnet på för tillfället.

Dessutom så har jag kanske inte riktigt trivts så bra i mina Asics modeller. Jag har två Asics sedan tidigare, Pulse och Ds trainer. Jag har kanske mest gillat mina Adidas skor, jag har revenge boost för tillfället. Så kanske ett par nya Adidas? Eller ett helt annat märke? Det är ju en djungel med skor. Tips tas tacksamt emot!

Bild: Intersport

Vilken är din favorit sko? Har du ett par du alltid återkommer till? Eller testar du hejvilt alla nya märken och modeller?

0

0 tankar kring ”På jakt efter nya skor

  1. Q-Vinna

    De senaste åren har jag sprungit i asics skor. Vet ej riktigt varför, eller jo, det är nog för att det är bekvämast att köpa ett nytt par i samma modell som man vet funkar. Men vet vad man får liksom 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *