En kort uppdatering

Det är mycket för tillfället inför bröllopet nästa vecka… Jag kan inte förstå att det är nästa vecka lördag vi ska gifta oss. Allting börjar så småningom bli klart, sakta men säkert kan jag bocka av saker från min to-do lista. Den har varit lång…

I övrigt är det ingen träning för mig ännu heller. Förkylningen har varit av den segare varianten. Jag var redan på bättringsvägen, men lördagens festande och spektakel gjorde att det blev värre igen. Så länge jag blir frisk till bröllopet är jag glad.

Imorgon är annars sista dagen på jobbet, sen inleder jag del två av min semester. Det ska bli så skönt, jag längtar verkligen denna gång efter semester. Jag trivs bra på mitt jobb, men det har varit så mycket nu den här sommaren. Så stressigt och så mycket ”extra”.  Jag tänker njuta av min två veckor långa ledighet.

0

0 tankar kring ”En kort uppdatering

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *