Grundlurad

Gårdagen var en av det roligaste dagarna i mitt liv! Jag låg och sov i allsköns ro när det plingade på dörren. Jag kollar på klockan och funderar att vem fasiken ringer på dörren så här tidigt en lördagsmorgon. Det visade sig vara mina kompisar som hade bestämt att idag var det dags för min möhippa.

Jag ser mig yrvaket omkring och konstaterar att jag ska på jobb idag. Näe näe, det är fixat, här har du en packningslista och vad du ska ha på dig idag. Sötnosar! Efter lite välbehövlig frukost och kaffe så var vi på väg. In mot Åbo och till en dansstudio där det blev pole dancing.

Det var så kul, så svårt och jag har så ont i hela kroppen idag. Inte direkt träningsvärk, men blåmärken. Efter danslektionen, fick jag nya kläder på mig. Jag var utklädd till ballerina, vita tights, vit topp och tyllkjol. Och nummerlapp på bröstet med vårt bröllopsdatum på. Jag har säkert nämnt det på bloggen tidigare, men jag var dansare i många år innan jag började springa, så det här var perfekt.

2016-07-16 14.28.44

Mina kompisar känner mig väl och vet att jag alltid är hungrig, så sedan blev det picknick. Medan några ordnade med maten, så fick jag springa lite. Picknicken var vid idrottsparken vid Paavo Nurmi stadion och där fick jag hitta någon att ”tävla” mot. Det visade sig var hur lätt som helst, alla var på bra humör och tyckte mest det var kul. Det är väl inte alla dagar de ser en utklädd ballerina vid stadion. 🙂

Vi drog sedan vidare mot å-stranden där min följande uppgift var att sälja ballerina-kex. Pengarna finansierade sedan lite dricka vid å-båtarna. Vädret var på vår sida, det var varmt och soligt och vi hade alla skoj. Jag hade i alla fall kul. Det var en väldigt snäll möhippa, jag blev inte utsatt för något hemskt.

Mot eftermiddagen/kvällen så for vi alla sedan till en kompis stuga. Vi åt och drack och satt mest och skvallrade. Åt lite mer, drack lite mer, badade bastu och hade allmänt roligt. Jag hade verkligen inte anat något! Jag har ingen brudfrämma och jag hade så tänkt komma undan möhippan, men mina kompisar tänkte annorlunda. Och tur var väl det, så här kul vet jag inte när jag senast skulle ha haft!

 

0

0 tankar kring ”Grundlurad

  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Det var så kul, men svårt. Inget kanske jag skulle gå och testa själv, men med ett gäng fnittriga tjejer på möhippa var det superkul 🙂

   Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Det var det första vi gjorde den morgonen, så jag hade inte druckit något då ännu. Det var bara du ska shorts på dig och så for vi iväg 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *