Semesterlunken

Det är så skönt med semester och vädret har verkligen varit på min sida. Det har varit soligt och varmt i tre dagar och jag njuter för fullt. Det är härligt att kunna sitta ute och inte behöva frysa. Jag fryser nästan alltid, det finns inget sådant som för varmt. Förutom när jag springer då, men det är en annan sak…

Mina dagar har i stort sätt varit likadana. Stiga upp, äta frukost ute på terrassen, blogga/läsa bloggar, lägga mig i solstolen, fixa lite käk, ta en kvällspromenad/springtur, gå och sova… Idag sedan när det inte var sol och värme, så blev mina planer annorlunda. Vad ska jag göra nu då?

Idag har vi istället fixat det sista inför lördagens bröllop. Pratat med floristen om blommorna till lördagen, handlat lite smågrejer och försökt att inte stressa upp oss. Jag är lite orolig över vädret, det har nämligen lovats regn och vår vigsel ska vara ute… Jag hoppas verkligen att det inte regnar.

2016-07-24 12.48.32-2

0

0 tankar kring ”Semesterlunken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *