The double brutal

Det här med semester gör att mina vanliga rutiner blir lite förvridna. Som att jag t.ex ser på tv sent på kvällen, när jag egentligen borde sova. Igår så råkade jag se ett program på Kunskapskanalen av alla kanaler, som hette ”Extremsportaren”. Gårdagens avsnitt handlade om världens tuffaste triathlonlopp, the double brutal i Wales.

Tävlingen gick ut på att simma 8 kilometer, cykla 373 kilometer och så springa 83 kilometer. Löpningen började dessutom med att springa upp för Wales högsta berg, Snowdonia. Hur lätt som helst då med andra ord 😉

Konstigt nog går jag i gång på sånt här. Min första tanke var, ”joo, det där vill jag också göra!”. Sedan sansade jag mig och insåg mina begränsningar… Jag kan ju inte ens simma. (Eller klart jag kan simma, men inte simma på ett sådant sätt att jag kan delta i triathlon, för att inte tala om simma åtta kilometer)

Ifall ni vill se programmet, klicka här. Tyvärr verkar det som om det bara går att se på det i Sverige via svtplay…

 

 

0

0 tankar kring ”The double brutal

 1. Rund är också en form!

  Jösses…?! 😮
  Dubbla vätternrundor och dubbla maror. Efter (!) 8 km simning… 😮 Repsekt! Men jag håller med, man blir ju lite taggad, även om man i slutändan inser att det är lite ”overkill”… 😀

  Kram M

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Det fanns visst andra sträckor också när jag läste lite på hemsidan. Man kunde även köra, half eller full. ( Eller triple (!) för den som är extra tokig 🙂 )

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *