Jag fryyyyser

Som jag tidigare har nämnt här på bloggen, så fryser jag oftast, nå okej alltid. Jag fryser i princip året om, med några få undantag på sommaren när det är riktigt varmt. Jag hade t.o.m yllesockor med mig när vi var till Indien och jo då, jag fick användning för dem 🙂

I och med att vädret nu har ändrat till höst, så fryser jag extra mycket. Jag är helt enkelt inte van vid kylan. Jag vet att jag så småningom kommer att vänja mig igen, tills dess får jag helt enkelt stå ut. Och bylta på mig alla kläder jag äger. Och elda.

Tack och lov att vi har en kamin här hemma. Det är så skönt att kunna elda och mysa vid den. Den här bilden är tagen för exakt ett år sedan, men den kunde lika gärna varit tagen idag. Vi eldar nämligen idag igen. Som tur har vi ingen brist på ved, någon nytta av ”egen” (=svärföräldrars) skog har vi i alla fall.

2015-10-06-21-08-31

0

0 tankar kring ”Jag fryyyyser

 1. Ronja Ekblom

  Jag fryser hela tiden också, speciellt om händer och fötter. Hade tre lager kläder under dagens runda.. 🙂 tur att de finns bra kläder där ute för oss ”frysare”.. 🙂

  Svara
 2. Madelene

  Ja, hur ska vi överleva vintern? Jag var med dottern på springtävling igår och det var jättekallt, frös om tårna. Och då var det inte ens minusgrader.

  Svara
 3. Anna (orka mera)

  Jag är likadan! Fryser alltid! Kan liksom inte förstå varför jag ens bor i detta land. Jag fryser liksom så jag mår illa. Det enda jag kan göra utomhus så här års är att springa. Det är enda gången jag tycker det är skönt ute. BRRRRRR! Längtar redan till sommaren men inser att det blir en lång längtan… 🙂

  Svara
 4. Pingback: Nya Zeeland part 1 | hopihopi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *