Jag fryyyyser

Som jag tidigare har nämnt här på bloggen, så fryser jag oftast, nå okej alltid. Jag fryser i princip året om, med några få undantag på sommaren när det är riktigt varmt. Jag hade t.o.m yllesockor med mig när vi var till Indien och jo då, jag fick användning för dem 🙂

I och med att vädret nu har ändrat till höst, så fryser jag extra mycket. Jag är helt enkelt inte van vid kylan. Jag vet att jag så småningom kommer att vänja mig igen, tills dess får jag helt enkelt stå ut. Och bylta på mig alla kläder jag äger. Och elda.

Tack och lov att vi har en kamin här hemma. Det är så skönt att kunna elda och mysa vid den. Den här bilden är tagen för exakt ett år sedan, men den kunde lika gärna varit tagen idag. Vi eldar nämligen idag igen. Som tur har vi ingen brist på ved, någon nytta av ”egen” (=svärföräldrars) skog har vi i alla fall.

2015-10-06-21-08-31

0

8 kommentarer

  1. Jag är precis tvärtom. Trivs bäst just nu (fast helst innan det blir minusgrader) och hade bara munktröja på mig imorse, trots +4 grader.
    Det värsta jag vet är sommar och +25-30 grader. Uscha… 😉

  2. Jag fryser hela tiden också, speciellt om händer och fötter. Hade tre lager kläder under dagens runda.. 🙂 tur att de finns bra kläder där ute för oss ”frysare”.. 🙂

  3. Ja, hur ska vi överleva vintern? Jag var med dottern på springtävling igår och det var jättekallt, frös om tårna. Och då var det inte ens minusgrader.

  4. Jag är likadan! Fryser alltid! Kan liksom inte förstå varför jag ens bor i detta land. Jag fryser liksom så jag mår illa. Det enda jag kan göra utomhus så här års är att springa. Det är enda gången jag tycker det är skönt ute. BRRRRRR! Längtar redan till sommaren men inser att det blir en lång längtan… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑