Dagen efter

Hur känns det i kroppen idag då efter gårdagens monsterpass till träning? Jo tackar som frågar. Riktigt bra, förvånansvärt bra faktiskt. Jag hade förväntat mig värre träningsvärk. Det känns knappt något alls, det är nästan så att jag är lite besviken. Nu vet jag ju att träningsvärk inte är ett ”kvitto” på att man gjort något, men jag hade i alla fall förväntat mig värre träningsvärk. Med tanke på hur kroppen skakade igår så…

Det känns faktiskt så bra i kroppen att jag idag efter jobbet var på en löptur. Det blev en kort runda, jag ville bara ut och lufta benen lite. Det var kallt, mörkt och jag hade inga vantar på mig. Jag måste definitivt leta fram dem tills nästa runda…

Jag märker en tydlig skillnad nu när det har blivit mörkt och kallt ute, det är nästan bara jag ute på kvällarna. På somrarna och i övrigt när det är fint väder ute kan det vara en massa människor ute på promenad. Bara för att liksom. Nu när det är höst möter jag knappt någon. Det är bara jag och så någon som är ute med hunden.  Och jag bor ju faktiskt i en världsmetropol med drygt 12.000 invånare 😉

2016-10-12-20-06-11

0

0 tankar kring ”Dagen efter

  1. Rund är också en form!

    Min ”metropol” har typ 35.000 invånare och det är knappt man möter någon där. Fast kanske mer än en med hund i och för sig. Typ 4-5 löpare… 🙂

    Ja, det där med träningsvärk är märkligt. Man VILL ju ha det ibland, även om man logiskt sett VET att det inte är ett 100 %-igt kvitto.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *