Sammanfattning oktober

Jag har återhämtat mig från min förkylning och fått till två löppass efter den. En kort liten runda igår för att testa hur det känns i kroppen och ett vanligt distanspass idag. Kroppen känns med på noterna och det var härligt att springa igen. Gårdagens runda blev en försiktig runda, tass tass tass runt kvarteret ungefär. Idag kunde jag redan springa mer avslappnat och springa ett distanspass på strax över åtta kilometer.

Med det avrundar jag oktobermånad träningsmässigt. Totalt blev det 140 kilometer löpning i oktober. Det är jag nöjd över, med tanke på att jag hade löpvila på en vecka när jag kände mig krasslig. Det var det näst längsta (mesta?) jag sprungit på en månad sedan jag köpte min nya pulsklocka i april.

Jag registrerar inte min övriga träning någonstans. Jag har bara pulsklockan på mig när jag springer. Jag tycker att jag brukar få till ett styrketräningspass i veckan och tja, så gjorde jag kanske ett pass rörlighet. Men ett pass är väl bättre än inget pass?

Så oktobermånad sammanfattas såsom övriga månader brukar. Löpning, löpning och ännu mer löpning. 2015-10-24-17-15-20

0

0 tankar kring ”Sammanfattning oktober

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Jag brukar inte vara så bra på att få in yoga eller rörlighetsträning och varje gång jag väl får till det tänker jag att nu ska jag minsann göra det oftare. Så går det igen ett par veckor innan det blir nästa gång

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *