Vilken dag!

Pust! Vad är det med julen som gör att folk blir så stressiga och på dåligt humör? Jag hade anat att det skulle bli bråttom på jobbet idag med mycket kunder och hög ljudnivå och det var det minsann. Jag fick påminna mig själv om att andas, andas och ta det lugnt. Jag gillar när det händer saker på jobbet och när det är lite action, men ibland blir det helt enkelt för mycket.

Imorgon ska jag ännu jobba en lång och intensiv dag, men sedan borde det lugna ner sig lite. Nästa vecka kommer jag att jobba kortare dagar och då är jag dessutom ledig två dagar innan jul. På tisdagen har jag en vanlig ledig dag enligt schemat och på torsdagen blev det en extra ledig dag med tanke på vad som hänt inom familjen. De som har läst min blogg den senaste tiden kan kanske ana vad som har hänt. Jag vill inte gå in på närmare detaljer, men torsdagen kommer att vara en sorglig dag.

2016-12-15-21-29-41

0

0 tankar kring ”Vilken dag!

  1. Trail & Inspiration

    Jodu, jag känner igen din beskrivning.
    Veckan som var kände jag att jag var tvungen att AKTIVT ”Jävlas” lite med de där stressade, negativa energitjuvarna, bara genom att vara löjligt positiv och ifrågasätta deras ord… Hehe! Lite elak måste man ju få vara.. (Eller ja, inte elak, men du förstår nog vad jag menar). 😉

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *