Tre rätters

Igår gjorde jag något väldigt skoj. Jag träffade mina gamla arbetskollegor som jag inte sett på länge. Det är över fem år sedan jag sett vissa av dem, så vi hade väldigt mycket att prata om. Visst har vi hållit kontakten via facebook och dylikt, men där ser man bara en glimt av personens liv.

Igår träffades vi alla på DiTrevi i Åbo och åt en tre rätters meny. Maten var supergod och sällskapet desto bättre. Jag har inte skrattat så här mycket på länge. Jag tror inte att jag någonsin jobbat på ett ställe där stämningen varit lika bra. Vi hade alltid roligt på jobbet och alla kom överens. Orsaken till att vi splittrades var för att restaurangen bytte ägare och det hände en massa grejer och så slutade folk en efter en eftersom, tja… Management issues… men det behöver vi inte gå in på. Det säger också väldigt mycket om stämningen på jobbet eftersom alla kom på återträffen. Alla var direkt med och ville träffas.

Middagen då? Vi hade nästan alla beställt från gruppmenyerna, vi var ändå ett gäng på 13 personer. Jag åt laxceviche till förrätt. Jag har aldrig ätit det tidigare, men jag gillar fisk. Och med lime och chili blir allting ännu bättre.

2017-01-08-18-32-55

Till huvudrätt blev det ännu mera fisk, denna gång sik med risotto. Love risotto!

2017-01-08-19-02-28

Efterrätten var sedan creme brulee. <3 creme brulee

2017-01-08-19-48-40

Efter middagen for ett del av oss sedan ännu vidare i Åbos nattliv. Vi hade fortsättningsvis så mycket att prata om. Det var helt enkelt för kul för att gå hem.

0

0 tankar kring ”Tre rätters

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *