Brunch, packa och resfeber

Det är nära nu! Imorgon ska jag först jobba lite och sedan äntligen bär det av. Jag börjar vara nervös och pirrig redan, det känns verkligt nu. Att vi imorgon faktiskt ska påbörja vår drömresa. Jag har packat (och packat och packat) och försökt att komma ihåg allt. Jag tycker det är så svårt att veta vad jag ska ta med mig. Hur mycket kläder behöver jag egentligen?

Idag hade vi brunch med flickorna. Jag kallar dem så, flickorna. Det är mitt kärngäng av kompisar, vi har känt varandra sedan lågstadiet. Det var riktigt skönt att för en gångs skull ha en lång frukost. Bara ta det lugnt, äta i lugn och ro och ha tid att umgås och prata.

2017-01-29-11-29-04

Jag hade först tänkt träna idag, springa en sista runda innan resan.Jag hade velat springa åtta kilometer för att komma upp i 140 kilometer löpning för januari. Jag kom dock ganska snabbt på andra tankar. Det är nämligen svinhalt ute och jag vill verkligen inte ramla nu och skada mig. Jag tror att jag istället kommer att köra ett träningspass hemma. Åtta kilometer hit eller dit spelar inte någon roll i det långa loppet. Däremot skulle ett brutet ben eller arm förstöra min resa.

 

0

0 tankar kring ”Brunch, packa och resfeber

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *