Inte ung längre

Alltså, känslan när man inser att man inte är ung längre… Inte kul! Igår blev det en helkväll på stan med några kompisar. Känslan dagen efter *harkel* trött (=bakfull). Nu festar jag väldigt sällan och det märktes minsann av idag. Jag har varit så trött och inte fått mycket gjort. Vi var på en liten promenad på dagen med sambon och det piggnade upp för stunden, men det var ungefär det enda produktiva jag gjort idag.

Men! Jag hade väldigt kul igår, det var längesedan jag har skrattat så mycket. Vi var till stängningsdags (!) på krogen. När hände det senast? Då vi var nyss fyllda 18 och besökte samma ställe?! Krogen såg precis likadan ut som när jag senast var där, det var samma personer som fortfarande jobbade där. Allt var precis som förr och man kände sig ung igen 🙂

Tills idag då, när jag konstaterade att det är tur att jag inte festar så ofta…
20170305_003223

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *