Vilodag

Idag har jag en välförtjänt vilodag från träningen. Det märks i kroppen att jag tränat hårdare än vad jag gjort på ett tag, den känns sliten. Inte sliten som i skadad, men trött. Träningsprogrammet jag följer till maraton har tre löppass per vecka, men de är alla hårdare pass än vad jag är van vid. Nu är det mera intervaller och mer kvalitet på passen. Det är tre kvalitetspass i veckan i stället för fem mysrundor.

Dagens plan är därför att vila. Helt och hållet vila blir det ju inte, eftersom jag ska jobba, men vila från träningen. Imorgon är det dags att springa intervaller igen och då hoppas jag på pigga ben. På schemat står norska intervaller, 4 x 4 minuter. Jag fasar redan och försöker ladda upp mentalt.

20170320_115607

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *