Mörkerlöpning

Usch vad det börjar va mörkt om kvällarna! Och på morgonen också för den delen. Snart är vi där igen att det är mörkt dygnet runt ungefär… Mörkt när jag far på jobb och mörkt när jag kommer hem från jobbet. Dystert värre!

Idag lockade det inte direkt att fara och springa efter jobbet. Jag var trött och lite sliten efter jobbet och hade ingen större lust.  Det var kallt, det var mörkt och soffan lockade. Jag funderade om jag skulle ställa in mitt planerade pass, men beslöt mig i alla fall för att springa. Egentligen hade jag inget planerat pass i sig, men jag hade planerat att springa. Jag tänkte att en kort runda är bättre än ingen runda och väl ute var det ändå helt okej. Så är det oftast, bara jag kommer ut genom dörren går det bra.

Dagens runda blev strax över 5 kilometer. Det var inte den snabbaste rundan i mannaminne, men det blev i alla fall 5 kilometer, vilket är mer än jag trodde att det skulle bli. För tillfället tycker jag det är viktigare att min träning blir av, än kvaliteten på träningen. Jag vill hålla igång min rutin och inte tumma på passen bara för att jag inte har ”lust”. Ibland måste jag ta mig själv i kragen och göra i alla fall. Oftast blir det som sagt bra.

mörkt

Idag var det dessutom premiär för pannband, vantar och hela baletten.

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *