Trött huvud och kropp leder till vila

Igår skrev jag att det är viktigt för mig att få till träningen och hålla mig till min rutin. Ta mig själv i kragen och göra fastän jag inte har lust. Att lusten brukar komma bara jag börjar, det första steget är alltid det svåraste att ta osv. Jag borde ha lagt till ett stort MEN. Det finns faktiskt tillfället då träningen tar mer än den ger och att det då inte är lönt att pressa sig. Idag är en sån dag.

Jag hade tänkt yoga idag, men jag känner att det också är för mycket. Kroppen orkar inte idag. Jag är trött både i kropp och huvud. Det känns som om en förkylning är på ingång. Jag har inga symptom (halsont, snuva…), men känslan i kroppen är liknande. Kanske kroppen försökte berätta något i går redan, men att jag ignorerade känslan. Nu tänker jag i alla fall lyssna på kroppens signaler och vila. Jag har lärt mig att det kommer tillbaka värre ifall jag ignorerar kroppens signaler. Nip it in the bud helt enkelt.

Imorgon och på onsdagen är jag ledig. I värsta fall får jag två vilodagar där det förhoppningsvis ger med sig. I bästa fall hjälper det med en god natts sömn och så kan jag träna som jag vill imorgon redan. Jag hoppas förstås på det senare alternativet, jag vill ju träna. Det är irriterande när jag just precis hade kommit in i en bra rutin. Typiskt!

vila

En som förstår sig på vila

0

2 tankar kring ”Trött huvud och kropp leder till vila

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *