Eurovision song contest 2018

Jag har alltid älskat eurovision song contest och kan säkert nämna alla vinnare från år 2000 framåt. Jag kollar alltid på förhandstitten av låtarna, både via youtube och via yles program. Jag vet vem som är förhandstippad till att vinna. Jag har mina egna favoriter och brukar kunna tippa vinnaren. Och förloraren. I år är första gången som jag inte har någon aning. Jag har inte hört nån av låtarna, förutom Finlands. Jag vet i.o.f.s vem som vann Sveriges melodifestival, men that’s it.

eurovision, vad är det?

Jag vet inte vad som hänt. Jag är inte intresserad längre. Det började för två år sedan när Jamala vann för Ukraina. Jag har inte ännu heller kommit över chocken. Jag hade ett utkast i bloggen, men publicerade det aldrig. Det hette något i stil med min tippning eurovision 2016. Bara inte Ukraina vinner är jag nöjd skrev jag. Vem vann? Ukraina. Det blev inte bättre ifjol när Portugal vann. Gillade inte alls det bidraget heller.

Nu känns det mest som om eurovision song contest. Jaha. Vem bryr sig? Finland gick visst vidare igår. Wohoo! Kanske detta är året det går bra för Finland? När jag inte bryr mig mer 🙂

0

2 tankar kring ”Eurovision song contest 2018

 1. Madelene

  Inte jag heller. Inte för att jag varit någon Eurovison nörd tidigare heller men nu, couldn´t care less. Då är Mello mycket roligare i jämförelse.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag orkar inte se på det heller mer. Jag gav upp nångång där mellan Linda Bengtzin deltagande för hundrade gången och Edward Bloms matdans 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *