Blogg streak

Det finns run streak och så finns det vad jag kallar blogg streak. Jag märkte att jag bloggat varje dag sedan början av april. Inte kan jag ju bryta min streak nu när jag hållit på så länge. Orsaken till att jag inte bloggat förrän nu, kallas livet. Eller solstol och jobb. Jag passar på och njuter av solen medan jag kan. Så skönt att kunna vara ute hela dagen och att det fortfarande är varmt när jag kommer hem från jobbet på kvällen. Jag behöver bara en t-shirt och kjol och inte ens jag fryser. Då är det varmt.

Idag blev det lätt yoga och rörlighetsträning i solen. Det här är min lugnare träningsvecka och jag fokuserar mer på yogan den här veckan. Men mest väljer jag solen. Jag märker att jag är stel i musklerna. Alltid när jag ökar på distansen, blir speciellt baksida lår stela. Idag följde jag inget program, utan hittade på egna rörelser. Inget avancerat, utan lugna och mjuka rörelser. Eller försök till mjuka rörelser, stel var bara förnamnet. Det positiva med att yoga i solen är att värmen hjälper till att mjuka upp kroppen. Svetten bara rann och då gjorde jag ändå lugna övningar…

blogg streak

 

0

2 kommentarer

  1. Så himla skönt med yogan, när man känner att kroppen slappnar av!

    • hopihopi

      17 maj, 2018 at 21:51

      Älskar yogan, men inte lika mycket som löpningen. Därför faller yogan alltid bort om jag måste välja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑