Det springs visst lopp

Det verkar som om det springs lopp till höger och vänster. I alla fall om jag scrollar på instagram. Det är Berlin, det är Köpenhamn, det är Stockholm… Jag vill också! Jag vill också känna peppen, pirret, njuta av stämningen, atmosfären, publiken. Jag vill känna mig i form, maxa eller bara ha kul. Äh, jag drömmer mig tillbaka till Tallinn i stället. Jag fick redan mitt lopp, jag ska ju egentligen vila.

jag vill också springa lopp

Fast jag känner hur suget efter träning och löpning kommer tillbaka. Om jag igår inte alls kände mig sugen, ökar det nu när jag kollar på bilder från lopp. Bilder från folk som kommer i stämning. Som är nervösa, ivriga, förväntansfulla… Allt det jag var för bara en vecka sedan.

0

3 tankar kring ”Det springs visst lopp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *