Kvällen då bloggen kraschade

Jag hoppas och tror att ni inte hann märka mycket, men igår kväll kraschade bloggen. Jag hade gjort min yoga, jag hade i princip skrivit inlägget klart, då bloggen plötsligt slutade fungera. Jag skulle bara lägga till bilder och trycka på publicera, när inget hände. Datorn laddade inte upp bilder, och det kom hela tiden felmeddelanden. Först trodde jag det var min dator det var fel på, något med mitt bildprogram. Jag kom fortfarande tillbaka till inlägget och kunde skriva vidare. Jag tänkt först att jag publicerar utan bild, men inte ens det fungerade längre. Datorn blev bara och jobba, men inget hände. Plötsligt kom det en text med något i stil med att det inte går att spara inlägget, att backupen inte fungerar.

bloggen kraschade

Jag fotar visst bara mat för tillfället

Jag tänkte att jag testar att byta dator, men kom inte in på bloggen varken med den andra datorn, min telefon eller Sams telefon. Nu är något fel. Har jag glömt att betala webbhotellet? Är det därför det inte fungerar. Webbhotellet fungerade som det ska, räkningen var betald, inget felmeddelande via deras sida. Kundsupporten öppnade först nästa dag. PA-NI-KEN! Och ja, jag vet att jag inte direkt är en storbloggare, men för mig. Inte kul.

Jag gav det några timmar, inget händer. Inget fungerar. Paniken växer och jag vågade inte göra något. Inte trycka på refresh, eftersom det inte var sparat. Tänk om jag förlorar allt. Mitt i allt när jag redan låg i sängen och slösurfade innan läggdags, kom jag plötsligt in via telefonen. Det fungerar. Allt är återställt i världen. Jag kunde publicera mitt inlägg som jag skrev för flera timmar sedan. Ifall ni undrade varför jag publicerar inlägg så sent på kvällen om min yoga. Där var orsaken.

Jag vet inte ännu heller vad som var fel. Jag har inte haft problem med bloggen tidigare. Det var inga problem med att byta adress. Några bilder har ändrat format, men väldigt lite problem egentligen. Med tanke på vad jag har läst om andra bloggares erfarenheter där flera inlägg går förlorade, bilder försvinner, kommentarer försvinner, format ändras…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *