Ny yogaflow

Jag gillar Adriene på youtube till yoga, men ibland vill jag testa på något nytt. Jag blev tipsad om Ida May, jag kollade in hennes videon och tänkte att det blir min nya yogaflow. De videon som jag var mest sugen på att testa, hade mer tempo i sig. Inte lugnt, andas, meditation, utan mer tempo, flow och power. Jag gillar båda typerna, men just idag ville jag ta ut mig och få upp pulsen.

yogaflow

Gammal bild

Jag valde en video som hette fit flow yoga. Det var… en utmaning 🙂 Nu är det länge sedan jag gjorde yoga regelbundet, första passet var för en vecka sedan. Det är klart att jag tappat styrka och teknik i armar. Men jösses vad det brände i axlarna efter vad som kändes som en miljon downward och upward dog. Handlederna var svaga och jag orkade inte hålla upp mig. Plus att tempot var ruskigt högt. För högt för mig.

Jag vet att jag skrev att jag var sugen på tempo, men det här var att ta i. Jag hängde inte alls med och var helt fel. Samtidigt gillade jag videon. Den är säkert riktigt bra sedan jag är bättre. Eller redan andra eller tredje gången jag gör den. När jag inte behöver kolla upp hela tiden, utan vet vad jag ska göra och hur rörelserna är. Nu var jag tvungen att kolla upp hela tiden, och när jag hade klurat ut rörelsen, skulle vi egentligen redan göra nästa sak.

Det här var en yogaflow med mycket fokus på core. Jag var tvungen att skippa rörelser och förenkla dem. Jag orkade inte, eller kunde inte göra som man skulle. Jag har inte styrkan, eller teknike, i dagsläget. Men det är något att sträva mot. Jag vill kunna göra videon och känna att jag utvecklats.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *