Jag skulle cykla lugnt och fint. En kort runda utan plan, som mysjogg, men på cykel. Egentligen skulle jag inte ens cykla, utan planen var att springa. Eftersom jag har börjat gilla cykling mer och mer, valde jag det framom löpningen idag. Vad har hänt med mig? Jag började cykla mot S:t Karins  längs med Skärgårdsvägen. Tanken var att cykla en sväng, vända om och cykla exakt samma väg tillbaka.

pargas- s:t karins

Cykelformen känns riktigt bra för tillfället och jag ville inte sluta cykla. Jag ville inte vända om, utan jag ville bara fortsätta och fortsätta. Plötsligt var jag i S:t Karins. 14 kilometer hemifrån och då skulle jag ännu cykla hem. Lugnt och fint var det visst som gällde?

Just nu känns det verkligen kul att cykla. Trots motvind och backar så orkade jag trampa på bra. Jag har aldrig cyklat så fort som jag gjorde idag och känslan var riktigt bra. Jag hade bara vatten med mig idag, eftersom jag inte planerat att cykla långt. Antingen har formen blivit bättre eller så hade jag bra med energi från gårdagens pizza, för idag behövde jag ingen extra energi. Jag orkade hela vägen och blev inte tokslut som jag blivit tidigare. Pigga ben hela vägen hem och bra tryck uppför backarna.

Nu är jag om möjligt ännu ivrigare på att cykla långt. Planera det bättre och ha mer tid på mig. Cykla till ställen jag inte varit till tidigare. Upptäcka nya platser. Enda orsaken till att jag slutade idag var för att det var lördag kväll, vi skulle äta och för att jag sagt att jag skulle vara borta max en timme.

4