Problem med bloggen

Jag har haft problem med bloggen, och därför har bloggivern lite sjunkit. Jag ska försöka fixa problemet, eller jag ska väl inte fixa något. Istället ska jag mejla supporten och så får de fixa problemet. Eller ens säga vad problemet är, så att jag (Sam) kan göra något åt saken.

Just nu vet jag nämligen inte vad som är fel. Bloggen fungerar, men det verkar som om ingen ser mina inlägg. Eller man ser ju inläggen om man går in på bloggen direkt, men de som följer mig via olika RSS kanaler ser inte inläggen. Jag tyckte det började vara konstigt lite trafik till bloggen, inte för att jag har mycket till att börja med. Men jag har i alla fall betydligt mindre nu när jag haft problem med bloggen. För att det inte längre länkas automatiskt på olika sidor…

Annars då? Jag tränar, jag jobbar, jag julstökar. Ungefär så. Nästa vecka börjar projekt bakning. Jag ska igen göra mitt favoritgodis och baka bröd.

Hur har du det?

problem med bloggen

5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *