Hänt sen sist

Julen kom och for och det var ett tag sedan jag bloggade senast. Vad har hänt sen sist? En lista i punktform, varsågoda.

Hänt sen sist

– jag har ätit så mycket julmat att jag mådde illa i två dagar. Tur att det är jul bara en gång om året

– jag har kommit igång med träningen igen efter allt julfirande. Tanken var att även träna under julen, men på grund av alldeles för mycket mat, var jag  proppmätt och mådde mest illa. Nu har det både blivit styrketräning och löpning igen

hänt sen sist

– jag har köpt julpynt på rea. Älskar min nya ren

– jag har anmält mig till vårens zumba. Jag kommer självklart att fortsätta igen. Det är fortfarande lika kul och något jag ser framemot

– jag har kollat på världsmästerskapen i darts. Det ordnas alltid kring jul och det är kanske tredje året vi sett på dem. Jag är lite besviken över att Fallon Sherrock förlorade, för nu vet jag inte längre vem jag ska heja på, men jag kommer att kolla för det

– jag har sett på en massa (jul)filmer. Home alone är fortfarande lika rolig och den bästa julfilmen

– jag har skrivit min årsresumé till bloggen och den borde dyka upp imorgon eller tidigt nästa vecka

– jag har googlat resor och drömt mig bort. Snart…

Vad har du gjort?

hänt sen sist

0

En tanke kring ”Hänt sen sist

  1. Pingback: Hänt sen sist - Bloggfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *