Året var 2019

2019 är snart slut och det är dags att göra en sammanfattning av året. Istället för att skriva en sammanfattning månad för månad, gör jag liknande som jag gjort de senaste åren. Nämligen genom att svara på olika frågor.

loppveckan är här

Året var 2019

Gjorde du något i år som du aldrig gjort tidigare?
Besökte en ny världsdel (Afrika), var i en äventyrspark och klättrade, testade på SUP-bräde, drog ut en visdomstand, sprang en ny distans i Tallinn. Det är det första jag kommer på.

Höll du dina nyårslöften?
Det kommer att bli ett skilt inlägg om det.

Blev någon av dina vänner föräldrar i år?
Inte någon nära bekant, men precis som ifjol känns det som om en massa personer jag följer via bloggar eller Instagram fick barn.

Dog någon som stod dig nära?
Tack och lov nej.

Vilka länder besökte du?
Det blev kanske mindre resor det här året än det brukar. Jag besökte bara Gambia och Senegal. Och två besök till Estland, men det är som mitt andra hemland, så det räknas inte.

året var 2019

år 2019

Är det något som du saknat 2019 som du vill ha 2020?
Mamma jag saknar en hund i Munkviken 🙂

Vilket/vilka datum kommer du att minnas från 2019?
Jag är så dålig på datum, jag minns inte datumet, men nog själva händelsen. Bröllopet i augusti var kul och möhippan inför var rolig. Det var då jag testade att klättra och på SUP bräde.

Största misstaget?
Att jag inte tränade inför maraton hela året när jag hade haft möjligheten att springa i Tallinn i alla fall. Nu blev det en kortare distans eftersom jag fick veta om möjligheten för sent och då var jag  för otränad och oförberedd för maraton.

tallinn 10 kilometer

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara två små förkylningar, men annars har jag varit frisk. Malariamedicinen vi åt inför Gambia, gjorde mig mest inbillningssjuk efter att jag läst den kilometerlånga biverkningslistan. Plus att jag hade ont i armen efter gula febern vaccineringen.

Bästa köpet/köpen?
Silverschampo. Mitt hår har aldrig haft en så fin blond nyans tidigare och jag undrar just ifall jag någonsin kommer att gå tillbaka till min naturliga färg.

Vad spenderade du mest pengar på?
Huslån, mat och kattmat. Träningskläder. Busskort.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få leka med apor i Monkey Park i Gambia.

året var 2019

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2019?
Rosa himmel, Molly Sandén.

Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Same same kanske. Ingen större skillnad tror jag.

Vad önskar du att du gjort mer av?
Rest, eller mer upplevelser överlag. Det är alltid värt pengarna. Fler restaurangbesök, mer uteserveringar, mer glass, oftare på bio.

träna på morgonen

Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat över jobbet. Det löser sig alltid på någon vänster.

Blev du kär i år?
Sam är fortfarande my person.

året var 2019

Favoritserie?
Jag har kollat på fler tv-serier i år än jag brukar, många på rekommendationer från olika bloggar. Game of Thrones förstås. Masterchef Australia (förstås). Chernobyl var intressant, Störst av allt var kanske inte såå bra som alla påstod. Ozark är okej och på Westworld väntar jag ivrigt på ny säsong.

Bästa boken du läste?
Jag läser så mycket böcker att jag inte minns den bästa. Något i stil med en svensk deckare, Sofie Sarenbrant eller Viveca Sten.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag tänkte redan skriva att jag dagen innan min födelsedag hade sprungit halvmaraton i Forssa och att jag hade kaffebjudning på min födelsedag, men det stämmer inte. Jag hade nog kaffebjudning, men det var innan min födelsedag. Vad jag gjorde på själva dagen? Ingen aning. Drack bubbel?

Hur skulle du beskriva din stil i år?
Klassisk, (eller fin som de kallar mig på jobbet 🙂 ) Jag tycker om att klä upp mig och vara snygg. Och jag smälter inte in som en i mängden, jag är alltid uppklädd. Hellre för mycket, än för lite. Är det fest så är det och då har man höga klackar. Vanliga klackar har man när man går till butiken och handlar. Bekväm kan man vara när man sover och ingen ser.

året var 2019

fester

året var 2019

år 2019

Vad fick dig att må bra?
Träning, både löpning, cykling, styrketräning och zumba. Mina kissor, båda har plötsligt blivit keliga. Manda ligger i soffan med mig och Milli sover med oss i sängen. Kompisträffar och socialt umgänge.

Vem saknade du?
Romeo. Det är så tomt utan hund i Munkviken.

året var 2019

Bästa nya människorna du träffade?
Nya trevliga kollegor och stamkunder på jobbet.

Planer för 2020?
Det blir ett skilt inlägg om det också.

0

En tanke kring Ӂret var 2019

  1. Pingback: Året var 2019 - Träningsfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *