En aktiv bloggare

Är jag en aktiv bloggare? Det är alltid kul att få ett omnämnande och uppskattning för det arbete jag lägger ner på bloggen. Även om jag mest skriver strunt, för mig själv och inte tjänar något på bloggen, är det kul att få uppmärksamhet. Det tar ändå tid att skriva inlägg och fotografera, och då redigerar jag inte ens mina bilder. Länkkärlek, kommentarer, gilla-markeringar och dylikt. Jag har alltså blivit omnämnd av Bloggkommentatorn som en av dem som har bäst bloggflow 2020.

en aktiv bloggare

Och så är jag bra på att ta selfies också

Jag har publicerat 49 inlägg på 129 dagar. Det betyder ungefär ett inlägg varannan eller var tredje dag. I något skede hade jag en oplanerad bloggstreak på flera veckor, där jag skrev ett inlägg om dagen. var jag en aktiv bloggare. Jag försöker att inte ta någon stress över bloggen, eftersom jag främst skriver för mig själv, men jag vill ändå inte att den ska stå tom i många dagar. Till exempel när vi är på resa, brukar jag tidsinställa inlägg, för då vet jag att jag inte har tid eller ens lust att blogga. 

När jag har inspiration brukar jag därför skriva många inlägg, för att sedan ha dem i utkasten för att ”mogna”. Vissa blir aldrig publicerade, medan andra kan bli publicerade flera månader efter att jag först påbörjade dem. Min inspiration går i vågor, som den säkert gör för många andra också. Ibland har jag massor att säga och berätta och ibland är det helt tomt i huvudet.

 

1

2 tankar kring ”En aktiv bloggare

 1. Marie

  Numera då jag studerr får jag till inlägg hela tiden. Men då jag jobbade så fick jag göra så som du skriver tt kiva tidsinställda då tiden fanns och spara dem i utykast =D

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Det är smidigt att tidsinställa inlägg, bara skriva på när man har inspiration för att sedan ha några inlägg på lager.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *